Onalledaagse evenementen

Onalledaagse evenementen

De Beekdalhoeve is de ideale keuze voor een bijzonder evenement.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, bruiloft, jubileum of afscheid, onze boerderij biedt de perfecte locatie voor uw unieke evenement. Iedere gelegenheid krijgt bij ons alle aandacht en we kijken graag met u naar de mogelijkheden om de locatie op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Onze boerderij is gelegen in een prachtige landelijke omgeving, omringd door een prachtig landschap. U zult versteld staan van de rust en stilte die deze plek biedt. Onze boerderij biedt verschillende ruimtes die geschikt zijn voor diverse soorten partijen, van kleine intieme bijeenkomsten tot een feestelijk huwelijk.

Onze ervaren chef-koks bereiden heerlijke gerechten van verse, lokale ingrediënten. Of u nu kiest voor een formeel sit-down diner of een informeel buffet, wij zorgen ervoor dat het eten perfect aansluit bij uw evenement en uw gasten.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Om vast een idee te krijgen van de mogelijkheden kunt u via de knop links onderin het scherm een prijsindicatie opvragen.

We horen graag van u!

Locatie

De boerderij beschikt over drie hallen. Door middel van de schuifdeuren zijn de hallen afzonderlijk te gebruiken maar ook te combineren bij een groter gezelschap.

Aan de achterzijde hebben we een ruim terras en bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten te trouwen.

In het oorspronkelijke woonhuis is de herenkamer te reserveren voor vergaderingen en besprekingen tot 12 personen.